Wie is Intisaar

Intisaar is een jeugdvereniging, opgericht in Boom, om meisjes uit Boom en omstreken een zinvol vrijetijdsaanbod aan te bieden. Intisaar is de zustervereniging van de jongenswerking Noûr. Wekelijks staat er een gevarieerd aanbod aan talrijke ontspannende en educatieve activiteiten op programma. De focus ligt op maatschappelijk kwetsbare meisjes maar iedereen is welkom.

 

Wat is ons aanbod?

Intisaar biedt jonge meisjes een stimulerende en geborgen omgeving aan waarbinnen ze hun vrije tijd kunnen besteden. Het aanbood is heel ruim. Zo organiseren wij allerlei sport en spelen, workshops, fietstochten, picknicks , film- en quizavonden alsook culturele uitstappen.

Hierna ons wekelijks programma:

  • elke vrijdagavond van 18u – 21u zijn de +12 jarige meisjes welkom in ons jeugdlokaal
  • elke zondagnamiddag van 14u – 16u verwelkomen we de jongsten onder ons met de leeftijd 6 jaar tot 12 jaar

Uren kunnen uitzonderlijk wijzigen maar dit wordt steeds op voorhand meegedeeld via onze website en sociale media. Tijdens de schoolvakanties trachten we steeds extra activiteitsdagen in te plannen.

Zo zijn quizavonden, online challenges, debatten, kookavonden, karaokeavonden, fietstochten, knutselen, dansworkshops, uitstapjes naar zee, bezoekjes aan de dierentuin of een pretpark,… niet weg te denken uit ons programma.

Met deze activiteiten streven we naar een persoonlijke ontplooiing van onze leden op allerlei vlakken. Zo betrekken we ze soms bij het organiseren van bepaalde activiteiten met oog op het aanleren/verbeteren van allerlei vaardigheden en ze wegwijs te maken in het verenigingsleven.

Het jeugdlokaal in Boom is een ontmoetingsplek waar dialoog en samenwerking centrale elementen zijn. Het Noûr & Intisaar pand vormt een vertrouwensplek waar alle thema’s bespreekbaar zijn en waar mooie vriendschappen ontstaan.